JENIS-JENIS PHOTOBOOK DAN HARGA

SIMPLE
Books

PREMIUM
Books

Kami menyediakan dua jenis format photobook, SIMPLE Book (Photobook Biasa) dan PREMIUM Book (Photobook Premium). Kami tahu satu jenis photobook saja tidak cukup untuk memberikan anda variasi pilihan, sebab itulah kami telah menyediakan dua jenis photobook dari pelbagai saiz untuk pilihan anda. SIMPLE Book akan dengan mudahnya menjadi hadiah memori peribadi. PREMIUM Book pula sudah tentu dapat menyimpan kenangan anda dalam saiz standard ataupun yang lebih besar.

Pilih dari saiz-saiz pilihan photobook yang tersedia: Mini ke XL. Klik pada gambar photobook untuk mengetahui lebih lanjut tentang spesifikasi setiap saiz. Ketahui juga pengalaman pelanggan-pelanggan yang telah mengabadikan kenangan mereka dengan photobook tersebut.

PREMIUM Book

Premium Books Preview

PREMIUM Book, photobook yang dihasilkan khas dengan kualiti terbaik dan eksklusif untuk dijadikan koleksi berharga. Perkahwinan, Kelahiran Cahaya Mata Pertama, Ulang Tahun, atau pun Hari Kekasih. Gambar kenangan yang memberikan senyuman dalam hidup anda, abadikan dengan PREMIUM BOOK.

Premium Books Leather Preview

Anda baru sahaja melangsungkan perkahwinan? Jangan tunggu lagi! Dapatkan PREMIUM Book ini segera! PREMIUM Book dikemaskan dengan kulit di bahagian hadapan, dihiasi dengan (steel bindings) dan kertas Layflat yang dipatenkan. Di mana lagi anda perlu mencari photobook yang benar-benar mampu mengabadikan kenangan terbaik anda? Hanya dengan PREMIUM Book kami! Kami menghasilkan rekaan ini supaya kenangan bersejarah dalam hidup anda dapat disimpan dengan baik. Sesiapa sahaja pasti jatuh cinta dengan PREMIUM Book ini.

Premium Books Protection Box Preview

SIMPLE Book

SIMPLE Book bukan hanya mudah seperti namanya. Siapa tidak mahu menghargai kenangan mereka? Dengan SIMPLE Book, semua orang mampu. Kualiti dan kemampuan adalah apa yang dijanjikan oleh SIMPLE Book. SIMPLE Book direka secara kreatif oleh pereka berpengalaman kami. Ini membolehkan anda dengan mudah menjadikan ia sebagai hadiah, memori atau hiasan rumah. SIMPLE Book dihasilkan dengan (hardcover). Gambar-gambar akan dibalut dengan gambar anda dan anda bebas mengubahsuai rekaan mengikut citarasa dan kombinasi warna. Wajah-wajah kegembiraan yang selama ini menyerikan rumah anda, komputer, dompet, dinding pejabat dan banyak lagi akan diabadikan dalam photobook dalam sekelip mata! Terdapat pelbagai alternatif untuk hadiah dan hiasan rumah, SIMPLE Book boleh digunakan sebagai hadiah yang ringkas dan bermakna. Pastinya ia akan mengkagumkan anda dan rakan-rakan dan keluarga anda!

Simple Books Preview

Bagaimana SIMPLE Book dihasilkan? Dihasilkan dengan Paperback berlapis dan balutan pada foto, ianya dijamin berkualiti tinggi dan mewah dengan 210gsm kertas Layflat dan ruji binded. Ia dijamin cara yang ideal sebagai hadiah kepada kawan-kawan dan keluarga. SIMPLE Book adalah photobook yang dibuat dengan kualiti yang tinggi pada harga yang amat berpatutan. Jika anda sedang mencari photobook yang sesuai untuk apa jua majlis seperti perhimpunan keluarga, kembara perjalanan, kami mengesyorkan SIMPLE Book ini kepada anda. Walaupun tidak semua kenangan ingin diabadikan, kami pasti tentu ada sesuatu yang anda ingin mengimbau semula di masa hadapan.

x
Thank You for Downloading Our Software