Bahagian Profesional

HUBUNGI KAMI UNTUK MAKLUMAT LANJUT

professional printing

Cetakan Profesional

Sebagai profesional, kami memahami anda memerlukan alat dan ciri-ciri tambahan untuk photobook anda. Apa yang anda perlu lakukan adalah dengan mereka photobook profesional anda menggunakan Adobe InDesign/Illustrator/Photoshop. Melalui cara ini, kami boleh mencetak photobook anda. Sila hantar e-mel kepada kami supaya kami boleh memberikan anda dengan semua maklumat yang diperlukan seperti dimensi dan margin untuk mereka bentuk photobook anda. Selepas mereka bentuk dan menyimpan karya anda dalam Resolusi tinggi (300dpi atau lebih tinggi) dengan format JPEG, reka photobook menggunakan perisian kami dan masukkan ciptaan anda dan anda sudah bersedia!

CETAKAN PUKAL

Anda tidak perlu menjadi seorang jurugambar atau pereka professional jika anda ingin menempah photobook dalam jumlah yang banyak. Hubungi kami di care@fotozzoom.com untuk diskaun pembelian secara pukal dan kakitangan kami akan berhubung dengan anda dengan segera.

Bagi memastikan anda layak untuk diskaun dalam pembelian pukal, kami memerlukan sekurang-kurangnya 10 tempahan photobook.

Photobook-ideas-family
x
Thank You for Downloading Our Software